viernes, 16 de octubre de 2015

NOTICIAS -- DISCAPACIDAD -- DIVERSIDAD FUNCIONAL

NOTICIAS  --  DISCAPACIDAD   

DIVERSIDAD FUNCIONAL



Prodis aposta per la “donació de temps” en la nova campanya de voluntariat
Amb “...i si ens donem un temps?”, la fundació espera cobrir les places de voluntariat per al curs actual.
Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) presenta una nova campanya de captació de voluntariat per a totes les activitats que realitza la fundació al llarg de l’any.
Sota el lema “...i si ens donem un temps?”, la campanya obre a la ciutadania la possibilitat de participar, de manera activa, en el dia a dia de les persones ateses.
El voluntariat, per a Prodis, és una oportunitat que s’ofereix  per compartir i enriquir-se de manera mútua. Tot això, amb l’assessorament i l’acompanyament dels  professionals de Prodis.
El doble joc que poden arribar a donar de si les paraules, combinades amb imatges impactants, ha estat la inspiració per llançar la nova campanya de voluntariat. A partir d’una frase comuna i habitual en les relacions personals, s’ha volgut utilitzar-la en la seva més estricta literalitat per a la cerca de persones disposades a donar part del seu temps lliure.
Les necessitats que han de cobrir els voluntaris i les voluntàries de la fundació són diverses, tant donar suport als serveis de Teràpia Ocupacional amb la participació en les activitats diàries, com en la vida diària que es realitza a les diferents llars residència. A més, també es pot col·laborar amb Prodis de manera puntual en alguna de les activitats, sortides culturals, excursions que es realitzen, organització d'esdeveniments...

Per optar a formar part de l’equip de voluntaris de Prodis només has d'emplenar el formulari allotjat al  web www.prodis.cat, on hi ha les condicions per accedir-hi, o contactar-hi per telèfon, 93 731 10 09, o per correu electrònic, voluntariat@prodis.cat

Decideix-te i dóna'ns el teu temps!!

FUENTE : PROUBARRERES : https://www.facebook.com/groups/245956699301/?fref=ts
                  PRODIS: https://www.facebook.com/prodisterrassa?fref=ts

Load disqus comments

0 comentarios